Over Novo Europe b.v.

Novo Europe

Het bedrijf, opgericht in 1992, is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige kunststof lamellen ten behoeve van raamdecoratie middels eigen extrusie in Nederland. Tevens vervaardigt NOVO EUROPE b.v. kunststof profielen voor de verpakkingsindustrie.

1399131895_tmp_Novo_2NOVO Europe b.v. is sinds 2006 een zelfstandige onderneming en was voorheen onderdeel van de Royal Window Coverings divisie van de Royal Group of Companies in Canada, een innovatief wereldwijd opererend bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van kunststof producten in de meest denkbare vorm.

 

 

1399147578_tmp_Novo_4NOVO Europe b.v. is één van de grootste leveranciers in de Europese gemeenschap op het gebied van verticale kunststof lamellen bestemd voor raamdecoratie. Omdat NOVO Europe b.v. meer dan 250 verschillende dessins en kleuren in verschillende afmetingen door eigen extrusie vervaardigd, kan NOVO Europe b.v. een maximale constante kwaliteit aan zijn afnemers ten alle tijden garanderen. Zowel de maatvastheid als de kleurbestendigheid van onze kunststof, textiel en aluminium lamellen worden hogelijk door de vakhandel gewaardeerd waardoor een duurzame samenwerking met onze afnemers wordt gerealiseerd. Onze lamellen zijn in een onafhankelijk laboratorium getest en vallen onder de hoogste normen wat betreft de brandvertragendheid van Canada en de Verenigde Staten, waardoor onze lamellen tevens zeer geschikt zijn voor gebruik in openbare ruimtes en kantoren. Tevens voldoen al onze lamellen voor 100% aan de Nederlandse brandvertragendheidsnorm NEN1722 voor openbare ruimtes.

SONY DSCNOVO Europe b.v. heeft een uitgebreid pakket van binnenzonweringsproducten en raamdecoraties, waarbij de consument door de hoge duurzaamheid van de producten jarenlang van een onbezorgd gebruik wordt verzekerd. Wij verrichten constant onderzoek naar innovatieve producten en hebben een leidende rol in het ontwerpen van nieuwe en trendy dessins en uitvoeringen. Zowel moderne als klassieke dessins, alsmede een groot scala aan kleurschakeringen zorgen ervoor dat er een uitgebreide collectie is waar een ieder een passend product kan vinden. NOVO Europe b.v. besteedt maximale aandacht aan milieubescherming en er worden alleen grondstoffen gebruikt die na hun gebruiksduur milieuvriendelijk . gerecycled kunnen worden. Alle kunststoffen die in het productieproces worden gebruikt zijn speciaal voor ons ontwikkeld zonder toevoeging van loodverbindingen waardoor het milieu optimaal gespaard wordt.

Kwaliteit, flexabiliteit en snelheid van leveren zijn synoniem met NOVO Europe b.v. Door de extrusie in eigen hand te houden zijn wij in staat naast de standaard collectie ook exclusieve producten te produceren voor private labels.

 

 

Reacties zijn gesloten.